Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Het Span Moorkoppen
Nieuwstraat 61
4141 CB LEERDAM

Openingstijden

Ma: 08.30 - 18.00 uur
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 21.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Het Span Moorkoppen úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

World Wine Town Bolgheri

dinsdag 28 januari 2020

Vorig jaar berichtten we u al over de prachtige La Cité du Vin (de stad van de wijn) in Bordeaux (zie ook ons nieuwsbericht). Een pretpark voor volwassenen.

Echter is er sinds juni ook één bijgekomen, namelijk in het plaatsje Bolgheri (Toscane). Zij konden als wijngebied natuurlijk niet bij de Fransen achterblijven en ontwikkelden hun eigen wijnstad. En ook deze mag er zijn.

De World Wine Town was in het verleden een boerderij (Casone Ugolino). een boerderij op de wijngaard die ooit in het bezit was van de vooraanstaande wijnmakersfamilie Della Gherardesca. De boerderij is opgeknapt door Dante Ferretti, een beroemde ontwerper en artdirector. Het eindresultaat is geweldig. Genieten van wijn, een prachtige omgeving en het goede Italiaanse leven, wat wil je nog meer? Maar uiteraard staat alles in het teken van het meest populaire product van Toscane, wijn. Toscane is een paradijs voor Bourgondiërs en levensgenieters. Nu net de zomer een beetje achter de rug is, zullen velen onder u zich al weer gaan orienteren voor de vakantie van volgend jaar. Nou, dit prachtige nieuwe pretpark is zeker een reden om over Toscane na te denken. De World Wine Town is met recht een droomplaats voor volwassenen.

Opening World Wine Town

« Terug