Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Het Span Moorkoppen
Nieuwstraat 61
4141 CB LEERDAM

Openingstijden

Ma: 08.30 - 18.00 uur
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 21.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Het Span Moorkoppen úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Groothandel

Groothandel

Bevoorrading bedrijfs- en sportkantines en verenigingen

Het Span Moorkoppen is ook uw zakelijke partner voor geregelde bevoorrading van bedrijfs- of sportkantine of verenigingsgebouw. We bezorgen dranken voor de vrijdagmiddagborrel, feestavonden of vergaderingen. Met onze eigen bezorgservice leveren we bij u thuis, bij uw vereniging of bij uw bedrijf.

Relatiegeschenk of kerstpakket

Wilt u uw personeel, klanten of leden verrassen met een origineel relatiegeschenk of kerstpakket? Ook daarvoor is Het Span Moorkoppen de juiste partner. Er zijn verschillende voorbeelden van relatiegeschenken te vinden in de webshop. Zelf een pakket samenstellen is natuurlijk ook mogelijk. 

Verhuurproducten voor elke gelegenheid 

Of u nu een tuinfeest geeft voor 20 mensen of een groot jubileum voor 200 of meer mensen; Het Span Moorkoppen levert de benodigde producten. Van tafeltap tot tapeiland en van fusten bier, drank en frisdrank tot statafels, parasols, servies en glaswerk. U kunt het zo gek niet bedenken of Het Span Moorkoppen verhuurt het. Zo zorgen we samen met u voor een onvergetelijk feest. Houdt u drank over, dan nemen we het (ongeopend) mee retour. U betaalt dus alleen voor de drank die op gaat.

Bezorgservice

U kunt de verhuurproducten bij ons ophalen in onze winkel in Leerdam of in Meteren of laten bezorgen via onze bezorgservice.